Es esmu  Grāmatvedības un finanšu koledžas studiju programmas „Grāmatvedība un finanses” studente Helga Putene. Man bija iespēja piedalīties ERASMUS + studiju programmā un studēt Šiauliai State College Lietuvā, kuru es labprāt izmantoju.
Šajos mēnešos es ieguvu jaunu pieredzi, guvu jaunas un vērtīgas atziņas. Viena no tām ir ļoti vienkārša — nebaidīties un uzdrīkstēties. Mans lielākais ieguvums ir tas, ko nevar izmērīt vai izjust cits, — tas, ko esmu pārdzīvojusi, piedzīvojusi, ko esmu iemācījusies tieši sev. Tās ir izjūtas un pieredze, ko nevar atņemt neviens, bet kurā varu dalīties ar citiem! Tāpēc paldies ERASMUS programmai par šo iespēju!
Es visiem iesaku izmantot ERASMUS apmaiņas programmu, ja pastāv tāda iespēja.
Šiauliai State College atrodas Šauļu centrā, atbraucot mēs iepazināmies ar skolu un tās pasniedzējiem, kuri bija ļoti saprotoši  un pretimnākoši, mācību procesā bija iespēja papildināt savas zināšanas angļu valodā.
Brīvā laikā iepazināmies ar Šauļu pilsētu un tās kultūras dzīvi.
Ir studenti, kas nepārtraukti piedalās starptautiskās apmaiņas programmās, konkursos, projektos, konferencēs, studentu rīkotajos pasākumos un svētkos, izcīna balvas
un stipendijas, ceļo un gūst pieredzi. Un ir studenti, kas tikai noskatās no malas. Viens no iespējamiem katram studentam pieejamiem atspēriena punktiem ir ERASMUS programma — tā ir iespēja ikvienam aktīvam studentam.
Ja rodas iespēja, iesaku izmantot Erasmus programmas iespējas, jo pieredze noteikti būs noderīga.

Helga Putene
GFK 2.kurss

Sadarbības partneri